EtusivuOminaisuudetAsiakashallinta

Asiakashallinta

emaileri-palvelussa on monipuolinen asiakashallinta. Asiakashallinnan avulla yritys pystyy keskitetysti ylläpitämään sidosryhmärekisteriään, hallinnoimaan postituslistoja ja tarvittaessa viemään tietoja esim. CRM-järjestelmään.

Seuraavassa lyhyet kuvaukset asiakashallinnan toiminnoista.

Asiakastiedot

emaileri-palvelun asiakashallinta ei ole pelkkä postituslistavarasto. Palveluun voidaan tallentaa asiakkaasta kaikki perusasiakkauudenhallintaan tarvittavat tiedot.

Ryhmät ja luokitukset

emaileri-palvelussa asiakastietoja voidaan organisoida asiakasryhmien ja asiakasluokitusten avulla. Ryhmien ja luokitusten avulla asiakkaat voidaan segmentoida tarkasti. Segmentointi antaa käyttäjälle paremmat mahdollisuudet uutiskirjeviestinnän kohdentamiseen.

Postituslistat

emaileri-palvelussa on myös edellä mainittujen ryhmien ja luokitusten lisäksi mahdollisuus luoda erilaisia postituslistoja. Postituslista on yleensä liitetty johonkin julkaistavaan uutiskirjeeseen, eli asiakkaita yhdistävä tekijä on ko. kirjeen tilaus.

Tuo ja vie

emaileri-palvelussa asiakastietojen tuonti ja vienti tapahtuu vaivattomasti. Seuraavassa lyhyet kuvaukset Tuo- ja Vie-toiminnosta.

Asiakastietojen tuonti

Asiakastiedot voidaan siirtää palvelun asiakashallintaan suoraan Excel- tai CSV -tiedostomuodosta. Palvelun älykkään tuontitoiminnon ansiosta tietojen tuominen on nopeaa ja vaivatonta.

Asiakastietojen vienti

Asiakastiedot voidaan siirtää asiakaan toiseen tietojärjestelmään Excel- tai CSV-siirtotiedoston avulla, joka voidaan generoida suoraan asiakashallinasta yhdellä hiiren napsautuksella.

Tilaa uutiskirje -lomake

emaileri-palvelussa asiakastietoja voidaan myös kerätä yrityksen verkkopalvelun "Tilaa uutiskirje" -lomakkeella, josta tiedot tallennetaan suoraan emaileri-palvelun asiakasrekisteriin.

Omat tiedot -palvelu

Sähköisessä uutiskirjeviestinnässä monipuoliset ja ajantasalla olevat asiakastiedot ovat avain tehokkuutteen. Omat tiedot -palvelu tuo tehoa asiakasrekisterin ylläpitoon.

Lue lisää