EtusivuOminaisuudetUutiskirjeet

Uutiskirjeet

emaileri-palvelussa on todella helppokäyttöinen uutiskirjeen taittotyökalu, jonka käyttö ei edellytä käyttäjältä mitään erityistä www-teknistä osaamista. Kirjeiden sisältöä voidaan muokata helposti ja monipuolisesti.

Kirjepohjat

emaileri-palvelussa kirjepohjat ovat aina asiakaskohtaisia. Kirjepohjan ilme voidaan toteuttaa organisaation graafisen ohjeiston mukaan tai mainostoimiston toimittamasta ilmeestä.

emaileri-palvelussa me toteutamme ja vastaamme siitä, että asiakaiden uutiskirjeet avautuvat mahdollisimman hyvin kaikilla yleisesti käytössä olevilla sähköpostiohjelmilla ja -palveluilla.

Lotus Notes -huomio

Ohjelmaversiosta ja tietohallinnoillisista asetuksista riippuen, sähköiset uutiskirjeet eivät avaudu kovinkaan hyvin Lotus Notes -ohjelmassa. Ongelma liittyy ohjelman tapaan näyttää HTMLmuodossa olevia sähköposteja, joten yksikään uutiskirjepalvelutoimittaja ei pysty takaamaan 100 % yhteensopivuutta Lotus Notes -ohjelmaan.

Linkit

emaileri-palvelussa käyttäjä voi luoda erilaisia linkkejä. Linkki voidaan liittää tekstikappaleen yhteyteen, kuvaan, tekstin sekaan tai kirjepohjaan. Käyttäjä voi vapaasti luoda haluamansa määrän linkkejä ja kaikki linkit tilastoituvat yksilötasolla.

Miksi linkkejä tulisi aina käyttää?

Sähköisessä uutiskirjeviestinnässä linkin napsautus on arvokas tieto. Jos uutiskirje sisältää linkkejä, lähettäjä näkee, mikä vastaanottajia kiinnostaa.

Lukemalla Hyvä tietää >> Sähköä viestintään -artikkelin, saat nopeasti monta hyvää vinkkiä, kuinka viesti tulisi toteuttaa ja miksi linkkejä kannattaa käyttää.

Sähköinen kutsu

emaileri-palvelu on soveltuu myös tapahtumatiedotukseen ja -hallintaan.

Kutsun toteuttaminen

emaileri-palvelussa sähköisen kutsun toteuttaminen ei poikkea millään tapaa tavallisesta uutiskirjeestä. Kutsun toteuttaminen on siis helppoa ja vaivatonta.

Ilmoittautuminen

emaileri-palvelulla lähetetyistä kutsuista kutsuttava voi ilmoittautua suoraan sähköisesti. Ilmoittautumistieto tallentuu palveluun, josta se voidaan haluttaessa tallentaa Excelmuotoon, tulostaa tai siirtää muihin asiakastietojärjestelmiin.

Kuvapankki

emaileri-palvelun kuvapankki on olennainen osa uutiskirjeen koostamista. Kuvapankin avulla käyttäjä voi hallita kaikkia viestiin tulevia kuvia. Kuvapankki käsittelee kuvat tuonnin yhteydessä automaattisesti sopivaan kokoon.

Liitepankki

emaileri-palvelun liitepankin avulla käyttäjä voi hallita kaikkia viestiin liitettäviä liitetiedostoja. Liitepankki on turvallinen ja tarvittaessa liitteet voidaan lähettää vastaanottajalle myös vahvasti salattuna.

Kirjearkisto

emaileri-palvelussa vanhat uutiskirjeet siirtyvät kirjearkistoon. Arkiston kautta käyttäjä pääsee helposti selailemaan uutiskirjeviestinnän historiatietoa. Jos jokin tapahtuma toistuu säännöllisin väliajoin, voidaan aikaisemmin lähetetty uutiskirje kopioida helposti uuden viestin pohjaksi.

Vastaanottajien valinta

emaileri-palvelussa uutiskirjeen vastaanottajien valintaan voidaan käyttää kaikkia palvelun asiakasryhmiä, asiakasluokituksia tai postituslistoja. Palvelu poistaa automaattisesti tuplat, eli mahdolliset kaksoislähetykset.

Ajastettu lähetys

emaileri-palvelussa uutiskirjeet voidaan lähettää heti tai ajastetusti. Ajastetun lähetyksen avulla käyttäjän voi sovittaa uutiskirjeen toteutuksen kalenterissaan sopivaan ajankohtaan ja ajastaa viestin lähtemään vaikka seuraavalla viikolla.